Het zot Idee

Vanaf dat ik het zotte idee kreeg en vóór dat de GO gegeven werd, had ik reeds in mijn hoofd om iets te doen voor een goed doel. Ik zou euro’s willen verzamelen voor kankeronderzoek. Ik zou een soort van kilometer of hoogtemeter sponsoring willen opzetten via crowd funding. Als het kilometer sponsoring wordt, dan durf ik daar als streefdoel een nulletje achter te zetten, maar de hoogtemeters kunnen omzetten naar euro’s zou top zijn. Dus 53.460 euro’s verzamelen. Misschien een eutopie, maar wie weet….

Wat ook nog in mijn gedachten speelt is of we ergens geen BV of zo kunnen strikken die wat helpt “duwen aan de karre”. Als je koers zegt, dan denk je direct aan een aantal bekende Belgische coureurs, maar ik had de naam van Karl Vannieuwkerke in mijn hoofd. Streekgenoot en ook slachtoffer geweest van die smerige ziekte. Maar goed, hoe benader je zo iemand en hoe kunnen ze je ondersteunen?
Het zou natuurlijk helemaal te gek zijn moest ik als mannetje van Bachten De Kupe in het programma Vive le Velo terecht komen. Zottttttt.

Stichting tegen kanker

Op de startavond van de levensloop actie in Koksijde heb ik de regio verantwoordelijke van Stichting tegen Kanker ontmoet om mijn project voor te stellen. Johan was direct enthousiast en heeft mij de nodige uitleg verschaft hoe we het concreet konden maken.
We verzamelen centen op een afzonderlijk project, maar de centen worden finaal toegekend aan de Alveringemse Harten voor Levensloop 2020.

De ambitie

De doelstelling is om het aantal hoogtemeters om te zetten in euro’s. Niet verschieten, maar het aantal hoogtemeters van de Tour de France 2019 bedraagt 53.460 meter. Dus, dit wil zeggen dat 53.460 euro wil verzamelen. Zot é !!!

Project aangemaakt

Via het online platform van Stichting tegen kanker heb ik mijn project aangemaakt en kan er geld gedoneerd worden.

Hoe ?

Klik hier om te doneren

Wie niet zo vertrouwd is met online betalen, kan ook overschrijven op volgend rekeningnummer: BE49 7340 4732 2871. Let op, voor stortingen boven de 40 euro, wordt geen fiscaal attest afgeleverd als je op dit rekeningnummer stort.